Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Саксаганського району з волейболу серед колективів фізичної культури

   З метою залучення різних верств населення до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з населенням району та популяризації волейболу серед молоді району, 05 квітня 2014 року на базі Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 74 (мкр. Ювілейний, 1а) відбувся традиційний районний турнір з волейболу на Кубок Саксаганського району серед команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів, присвячений Року учасників бойових дій на території інших держав, в якому взяли участь 90 чоловік з шести команд: «Саксаганський виконком», «Освіта», «Профосвіта», ДПП «КПВП», «Молоді регіони», «АрселорМіттал Кривий Ріг».

   За жеребом команди-учасники турніру були розділені на дві групи по три в кожній. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними «АрселорМіттал Кривий Ріг» та «Молоді регіони», перемогу святкувала команда молодих волонтерів. Переможці групового турніру змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком Саксаганського району. Перше місце здобула команда «Профосвіта», друге дісталося збірній ДПП «КПВП». В матчі за п’яте-шосте місця зійшлися команди «Саксаганського виконкому» та «Освіти», в якому кращими були держслужбовці.

   Переможці та призери турніру з волейболу були нагороджені комітетом  з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради кубками та грамотами.