Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі гімнастки України на «Криворожаночці 2017»

З метою популяризації та подальшого розвитку художньої гімнастики в Саксаганському районі та в місті в цілому, шляхом підготовки спортсменів високого класу, з 09 по 10 грудня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся ХVІІ традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Криворожаночка - 2017», в яких взяли участь 300 спортсменок з 25 команд-представниць 18 міст України (Дніпро, Кривий Ріг, Кропивницький, Каменське, Лозова, Біла Церква, Запоріжжя, Зеленодольськ, Харків, Миколаїв, Бердянськ, Херсон, Маріупіль, Чернігів, Первомайськ, Нікополь, Південний, Львів) та міста Кішенев республіки Молдова.

Звання «Міс Криворожаночка 2017» за одноголосим рішенням суддівської колегії дісталося вихованці комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Наталі Лагоді, звання «Віце-міс Криворожаночка 2017» виборола вихованка спортивної школи з міста Запоріжжя Полищук Владислава. Звання «Міні-міс Криворожаночка 2017» отримали дві спортсменки: Щитова Христина з міста Біла Церква та Любас Аліна з міста Чернігів.

Серед переможниць турніру хочеться виділити високий рівень підготовки вихованок комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ

№ 10». В програмі кандидатів у майстри спорту України тріумфовали Гарагаш Дарина (2004 р. н.), Єжеменська Марія, Косяк Христина, Карлова Анастасія (2005 р. н.) та Лагода Наталія (2002 р. н.). В цілому команда ДЮСШ № 10 назбирала найбільшу кількість призових місць.

Переможниці та призерки змагань були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними подарунками від спонсорів турніру міської федерації боксу.

Турнір щороку набирає сили та розмаху, даючи юним спортсменкам України зростати у професійній сфері, набувати технічних здібностей та змагального психологічного досвіду. Тож вперед дівчата, до гучних перемог, прославляючи «Королеву спорту» - художню гімнастику на просторах української землі та за її межами.