Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вітаємо працівників будівельної галузі району з професійним святом – День будівельника!

На території Саксаганського району знаходиться одне з найбільших підприємств по виготовленню металоконструкцій не лише в місті, але й в межах Дніпропетровщини - ТОВ «Завод металевих конструкцій».

Щорічно завод виготовляє більше 10 тисяч тонн металоконструкцій для найбільших підприємств України, які використовуються в усіх сферах виробництва, будівництва і навіть побуті. Продукція заводу упевнено заповнює нішу потреб в металевих конструкціях для гірничо-металургійного комплексу України та будівельної галузі Криворізького регіону.

Запорукою успішної роботи підприємства є багаторічний досвід роботи, сучасне устаткування, а також безперечно – управлінські здібності директора підприємства Асварова Гирая Султангерійовича та професійна висококласна команда працівників підприємства.

Напередодні професійного свята 11 серпня голова районної у місті ради Беззубченко В. В. привітав колектив ТОВ «Завод металевих конструкцій» з Днем будівельника та вручив відзнаки районного рівня кращим працівникам підприємства: Зеленській Марії Сергіївні - в. о. начальника виробничого відділу; Нестеренко Олегу Олеговичу - електрозварнику ручного зварювання; Яриновській Лілії Василівні - машиністу крана.

Апарат виконкому районної у місті ради приєднується до привітань. Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення району та міста Кривого Рогу. Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток.