Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мітинг, присвячений Дню вшанування учасників АТО та на честь військовослужбовця Гайдука І.В. «Герої повік не вмирають»

14 червня 2017 року на подвір’ї Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відбувся мітинг, присвячений Дню вшанування учасників АТО та пам’яті про випускника закладу, військовослужбовця Гайдука Іллю Віталійовича, який загинув під час захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

Студентсько-педагогічний колектив технікуму завжди ставиться з особливим трепетом і великою відповідальністю до патріотичних заходів. Тому цього дня численні студенти, педагоги, небайдужі криворіжці прийшли вшанувати пам'ять про загиблих в зоні АТО бійців, зокрема згадати світлу постать солдата Гайдука І.В., який навчався у закладі протягом 2008-2011 років.

До хвилюючого заходу долучилася завідувач відділом сім’ї і молоді Саксаганської районної у місті ради, Волинкіна Світлана Миколаївна, яка вшанувала пам'ять про українських лицарів теплими словами, висловивши сподівання про мир і спокій на нашій багатостраждальній Батьківщині.

В ході мітингу на честь героїв лунали проникливі поетичні рядки, щирі слова любові, вдячності, вічної пам’яті. Зворушливою хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять про Гайдука І.В. та загиблих у АТО захисників-криворіжців. Піднесена атмосфера заходу нікого не залишила байдужим, наприкінці мітингу його учасники вшанували пам'ять про патріотів квітами.