Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням з воркауту та стрітболу

З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 12 червня 2017 року на спортивних майданчиках для гри у стрітбол та воркауту в сквері «Юність» (вул. Покровська, 33), одночасно, відбулися районні змагання з воркауту та стрітболу серед збірних команд юнаків і дівчат дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням в рамках літньої між табірної спартакіади «Юність-2017», де взяли участь 155 спортсменів з 10 закладів освіти (КЗШ №№ 14, 21, 41, 43, 51, 68, 72, 113, 124, КСШ № 74).

В змаганнях з воркауту взяли участь 45 чоловік з 9 команд (КЗШ №№ 14, 21, 41, 43, 51, 68, 72, 113, КСШ № 74), для проведення яких до суддівського складу було запрошено команду Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд», яка перед початком спортивного заходу провела для учасників майстер-клас.

За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце вибороли вихованці пришкільного табору КЗШ № 51 (тренер Мармульов П. І.), друге місце дісталося дружній команді КЗШ № 72 (тренер Балуцкий І. П.), третє місце посіла збірна команда КЗШ № 43 (тренер Смоквін В. Є.).

У змаганнях зі стрітболу серед юнаків взяли участь 28 спортсменів з 7 команд (КЗШ № №  21, 41, 43, 68, 72, 113, 124). Перше місце здобула збірна команда юних стрітболістів КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце посіла перспективна команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє місце виборола збірна команда КЗШ № 68 (тренер Азаркіна Л. П.).

В дівочих змаганнях зі стрітболу взяли участь 16 спортсменок з чотирьох команд (КЗШ № № 21, 43, 113, 124). Перше місце здобула збірна команда юних стрітболісток КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце посіла молода команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє місце дісталося збірній команді КЗШ № 43 (тренер Смоквін В. Є.).

Команди-призери та переможці районних змагань з воркауту та стрітболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Від депутатів районної у місті ради фракції Опозиційний блок Резниченка Олексія Сергійовича та Омельниченко Ольги Олександрівни всі учасники районних змагань та вболівальники отримали солодощі у вигляді морозива.

Літо – канікули! Вся увага дітям. Діти – це наше здорове майбутнє! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації районних змагань з воркауту та стрітболу команді Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» в особі керівника Кацко Владислава та депутатам районної у місті ради Резниченку Олексію Сергійовичу та Омельниченко Ользі Олександрівні.