Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

V Всеукраїнський дистанційний конкурс студентських наукових робіт із соціальної педагогіки/соціальної роботи

У цьому році Криворізький державний комерційно-економічний технікум вперше брав участь у V Всеукраїнському дистанційному конкурсі студентських та учнівських наукових робіт із соціальної педагогіки/соціальної роботи, що проводиться п’ятий рік поспіль за ініціативи Житомирського державного університету імені Івана Франка.

На конкурс було відправлено п’ять студентських робіт з актуальних соціальних проблем молоді, які є дослідницькими за своїм характером, мають наукове та прикладне значення, з метою попередження або подолання негативних явищ у суспільстві.

Всі роботи «Шкідливі звички», «Фатальний день», «Паління?», «Наркотикам СТОП!», «Діти без дня народження» вдало пройшли реєстрацію та тестування й були прийняті до участі у конкурсі ІІ туру, який стартував з 13 березня по 15 травня 2017 року. Всього взяли участь у даному заході 114 робіт учасників з різних регіонів України.

Студенти Рублівська А. (гр. РС-16-2), Кузєванова А. та Єфимова Б. гр. (ТКД-15-2), Письменний Б. (гр. ХТ-16-1), Бевзюк О. (гр. РС-16-1), використовуючи різні форми соціальної реклами - друкована, фото, відео, активно намагались привернути увагу до соціальних проблем своїми роботами.

За результатами голосування в соціальних мережах у віковій категорії «студенти» почесне І місце в номінації «Соціальна реклама» посів Письменний Б., студент гр. ХТ-16-1 (керівники Біла І.В. і Галямар В.О).

4 студенти технікуму стали лауреатами конкурсу та отримали сертифікати.