Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття дитячого ігрового майданчика

Для дітей, які проживають на вулиці Керченській відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарувала малечі містечко для веселого та активного відпочинку Шовгеля Олена Миколаївна – депутат Дніпропетровської обласної ради, керуюча справами виконкому Криворізької міської ради. Крім Олени Миколаївни на свято завітав начальник відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради Іванов Андрій Станіславович. Поспілкувавшись з мешканцями мікрорайону, Олена Миколаївна зазначила, що кожен з таких острівків дитинства - радість для малечі, можливість активно розвиватися, і звісно, допомога для батьків. І тому сьогоднішнє свято вони прийшли розділити разом з дітлахами. Ігровий майданчик – це і для них приємний подарунок.

Від імені всіх жителів мікрорайону звернулась Самусенко Світлана Миколаївна – голова вуличного комітету № 24, висловивши подяку шановним гостям, які завжди є ініціаторами  всіх добрих справ, що реалізуються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, вдячні за турботу та піклування про сьогодення й майбутнє зростаючого покоління! У жовтні минулого року в мікрорайоні на вулиці Гірничорятувальній з’явився перший дитячий майданчик за сприяння депутата Дніпропетровської обласної ради Шовгелі Олени Миколаївни. З того часу вона стала справжнім другом наших мешканців, виявляючи турботу про людей похилого віку, хворих, погорільців. І ось сьогодні ще один подарунок нашим дітлахам – майданчик, що стане осередком їх дозвілля, яких так не вистачало в нашому мікрорайоні. Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями можливо покращити рівень життя мешканців нашого району, міста, забезпечити розвиток сучасної України. 

І ось нарешті відбулася така довгоочікувана для малечі подія - діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалку. До того ж, кожен із них отримав солодкі подарунки від запальної Бджілки Фросі. Веселий настрій дарували присутнім запальні скаути з тимчасового табору відпочинку з денним перебуванням «Сонячний промінь» при КЗШ № 51, танцювальний колектив закладу та просто щасливі очі всіх присутніх на святі.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику вирували веселощі: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати.