Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ІІ етап змагань з автокросу «Гонки на виживання», присвячених 25-ти річчю спортивного клубу «Європа-крос» міста Олександрія

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед  різних верств населення, 10 червня 2017 року на авто-мото трасі «Вербова Лоза» в м. Олександрії, при підтримці Олександрійської міської адміністрації, відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання», присвячених 25-ти річчю спортивного клубу «Європа-крос», де яких взяли участь 15 спортсменів з чотирьох міст України: Кривого Рогу (8 чол.), Запоріжжя (2 чол.), Олександрії (4 чол.), Знам’янка (1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на спекотну погоду, зібрав понад вісім тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

За результатами другого етапу змагань переможцем та призерами стали:

1. Гальченко Андрій          (авто № 50)           - м. Кривий Ріг (59 очок);

2. Кулініч Олександр         (авто № 100)         - м. Кривий Ріг (48 очок).

3. Панібратченко Юрій      (авто № 71)           - м. Кривий Ріг (43 очка);

4. Грабовець Юрій              (авто № 1)             - м. Олександрія ( 36 очок);

5. Конторез Олег                (авто № 20)            - м. Кривий Ріг (34 очка);

6. Бугаєвський Сергій        (авто № 555)          - м. Кривий Ріг (33 очка).          

В заїзді на вибування серед восьми пілотів перемогу святкував криворізький спортсмен Олександр Кулініч (авто № 100).

Приз «За перший дах» отримав запорізький спортсмен Олександр Міронов (авто № 36).

Приз «Глядацьких симпатій», як самого активного контактного спортсмена змагань, здобув досвідчений олександрійський спортсмен Грабовець Юрій (авто № 1).

Кубок «За волю до перемоги» дістався нестримному криворізькому пілоту Аро Оганесяну (авто № 45).

Відзначимо, що знову п’єдестал пошани заповнили криворізькі спортсмени. Тож з перемогою вас хлопці! Так тримати!

Нагадуємо, що наступний ІІІ етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання» відбудеться 19 серпня 2017 року в місті Кривому Розі на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100), які будуть присвячені до Дня Державного Прапора України та до Дня незалежності України.

Тож, запрошуємо всіх небайдужих шанувальників технічних екстремальних видів спорту підтримати наших спортсменів у чергових змаганнях.