Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спасибі вам милі, за ласку й любов

На вулиці ще лежить сніг, а на календарі вже весна! І це прекрасна пора року відкриває жіноче свято. Найперше та найтепліше свято весни - це свято бабусь і мам.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

«Вена цілує маму» під такою назвою пройшли тематичні свята в закладах освіти присвячені до 8 березня.

Учні закладів загальної середньої освіти району мали змогу провести цікаву розважальну програму. Старшокласники співали пісні, котрі присвячували своїм матусям, бабусям та вчителям, розповідали вірші. Зі словами щирої вдячності, безмежної любові та ніжності зверталися діти до своїх найрідніших. Дарували їм щирі посмішки, веселі таночки та зворушливі пісні.

Свято у дитячому садку – це завжди казка, позитивні емоції та радість.

Подарунків багато не буває! І кожного разу виникає питання різноманітності, хочеться порадувати мам і усіх гостей цікавими роботами, які з великим бажанням і старанням готують до свята 8 Березня.

Яка мама не мріє отримати подарунок від своєї дитини? Немає нічого приємнішого листівки або сувеніра, виконаного рідними ручками!

Дошколята дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванні віршів та неперевершеним дитячим артистизмом.

Маленькі вихованці дарували своїм мамам та бабусям посмішки, гарний настрій, вірші, пісні, таночки, а також подарунки виготовлені власноруч. У батьківських куточках розміщено вітальні листівки.

Діти мали можливість творчо проявити себе в різних видах музичної діяльності, подарувати радість і багато позитивних емоцій своїм матусям та бабусям.

Свята, безсумнівно, привносять в життя садочку та школи атмосферу весняної радості і щастя!