Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський тиждень права в закладах освіти району

З 04 по 08 грудня поточного року в загальноосвітніх навчальних закладах району проведено Всеукраїнський тиждень права. Зокрема, в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 120 з метою виховання в учнів зацікавленості щодо правових знань, популяризації правових законів, правової культури, вироблення навичок правомірної поведінки, виховання в учнів пізнавального інтересу організовано «Правовий вернісаж».

05 грудня 2017 року учні 9-11 класів стали учасниками гри «Брейн-ринг» на тему: «Права та обов’язки, свобода та відповідальність».

Цікавою виявилася зустріч в ПК «Мистецький» учнів школи з викладачами і студентами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Корисною була зустріч учнів старших класів з психологом сектора ювенальної апробації Павловою О. О., під час якої піднімалися питання життєвих позицій і засобів досягнення поставленої мети. Супроводом цієї розмови були кадри із документальних фільмів за даною тематикою (06. 12. 2017).

Під час Всеукраїнського уроку «Права дитини» 08 грудня 2017 року на круглий стіл «Світ юридичних професій» запрошено викладача юридичного факультету Донецького юридичного інституту Комісарова М. Л., який ознайомив учнів зі спеціальностями закладу, а також зупинився на питаннях кримінальної відповідальності неповнолітніх.

Щороку 10 грудня Україна та весь світ відмічає Міжнародний день прав людини. Права людини понад усе!..