Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нам потрібне мирне небо

06 грудня 2017 року до Дня Збройних Сил України в загальноосвітніх навчальних закладах проведено єдині виховні години, на деякі з них завітали учасники бойових дій.

Так до Криворізької загальноосвітньої школи № 122 завітав командир роти розвідників, Веремчук О., колишній випускник Криворізької загальноосвітньої школи № 122. Учні підготували виставку у шкільній бібліотеці, провели екскурсію до шкільного музею. А учні 6-А та 6-Б класів зустрілися з учасником антитерористичної операції Морею О. Г. Із великим зацікавленням та занепокоєнням школярі слухали розповідь  командира.

В Криворізькій загальноосвітній школі № 14 відбулась урочиста зустріч-бесіда з ветераном антитерористичної операції, бійцем-добровольцем 40-го батальйону територіальної оборони «Кривбас» Кривохижиним А. В. Учні 7-9 класів із захватом слухали розповіді бійця, а він із радістю відповідав на всі питання дітей. Зустріч відбулася в теплій, мирній атмосфері.

До учнів 6-Г класу Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «Імпульс» завітав батько одного з учнів – Земський А. В. Учасник антитерористичної операції поділився з учнями спогадами про бойові дії, про друзів-однополчан, про труднощі війни. Дітям було цікаво слухати про нагороди Андрія Вікторовича та приміряти бронежилет, каску бійця.

У кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою та відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави, подарували малюнки і обереги.