Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відновлений басейн ДЮСШ № 10 – справжній подарунок до Дня фізичної культури і спорту

08 вересня 2017 року, до Дня фізичної культури і спорту для всіх мешканців Саксаганського району та міста в цілому, відбулося урочисте відкриття відновленого, реконструйованого плавального басейну комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» КРМ (вул. Бикова, 4), який за своїми технічними характеристиками та естетичної привабливості став одним з кращих і ультрасучасних басейнів нашого міста та області.

На урочистому заході з відкриття найсучаснішого басейну міста були присутні: Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, заступник міського голови Бєрлін Валентина Миколаївна, голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій Вікторович, голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович, депутати міської та районної у місті рад.

За активну участь у суспільному житті району, сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Грамотами виконкому Криворізької міської ради були нагороджені кращі будівельники та фахівець централізованої бухгалтерії відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Юрій Григорович Вілкул привітав всіх присутніх та поздоровив з наступаючим святом спорту та з відновленням довгоочікуваного об’єкту спортивної інфраструктури міста. Побажав швидкої води та високих спортивних досягнень для спортсменів, а всьому реконструйованому комплексу стати центром активного сімейного фізкультурно-оздоровчого дозвілля і кузнею олімпійських чемпіонів.

В подарунок від директора комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» КМР Ремінського Володимитра Івановича Юрій Григорович отримав абонемент на відвідування плавального басейну та право дати перший символічний старт для спортсменів відділення плавання.

Тож, зі святом тебе, ДЮСШ № 10! Зі святом тебе, Саксаганський район! Зі святом тебе, Кривий Ріг!