Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Промисловий туризм у Кривому Розі

При сучасному укладі життя, людина як ніколи прагне до відпочинку і цікавого проведення часу. Відпочинок стає необхідністю для кожного з нас. Чимало людей, які віддають перевагу активному відпочинку на лоні природи, в результаті - стаючи затятими туристами і мандрівниками.

У Кривому Розі дуже активно розвивається напрямок – промислового туризму, де туристи на власні очі можуть побачити масштабні та дивовижні пейзажі, створені людиною.

15 липня 2017 року заплановані екскурсії по місту Кривому Рогу, а саме:

- «Сад троянд та тунель кохання» – вибравши її Ви побачите: тунель кохання, Ганнівський кар'єр, сад троянд, дендрарій Криворізького ботанічного саду та скансен гірської техніки.

Початок екскурсії о 8.00, зупинка 95 квартал 7.45 (в сторону Мудрьоної). За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном 0679070996 Вікторія;

- «Розрив шаблону - Контрасти річки Саксагань» – екологічна подорож уздовж річки Саксагань від Більшовика до долини КРЕСівського водосховища. В даній екскурсії Ви маєте змогу побачити: каньйон р. Саксагань з найдавнішими скелями і бурхливою річкою, старі мости середини 50-х років ХХ століття, шахта Жовтнева-Зоря, зелена зона і старий парк ім. Суворова, профілакторій ПАТ «КЗРК» з березовим гаєм, сосновим бором, старим плавальним басейном, природні та змінені людиною ділянки русла р. Саксагань, затоплений гранітний Жовтневий кар'єр і чудові пейзажі з дамби, дамба КРЕС, водоспусковий отвір греблі, водозливний канал.

Початок екскурсії о 8.30, зупинка Піонер з 08.15 до 08.30 в районі повороту на Більшовик. За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном 067-763-33-54- Ірина.

 

За матеріалами сайту: https://www.facebook.com/groups/1159974054043605/