Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проект рішення міської ради - регуляторний акт `Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу` та його територіальних підрозді

КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

(     сесія VIІ скликання)

м.Кривий Ріг

Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальних підрозділів»

   З метою приведення Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальних підрозділів  у відповідність до вимог Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляція)», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг»; керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», міська рада вирішила:

   1. Унести зміни до рішення міської  ради від  31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання   адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг  м. Кривого Рогу»  та   його територіальних  підрозділів», а саме:

1.1 замінити в пункті 2 та тексті Регламенту назву «відділ дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради» на «управління з питань надання адміністративних послуг виконкому міської ради» у відповідних відмінках; 

1.2   у Регламенті:

1.2.1 у розділі 1 «Загальні положення»:

1.2.1.1  виключити пункт 1.7 у попередній редакції; 

1.2.1.2  доповнити пункти 1.7, 1.9, 1.10 у такій редакції:

«1.7. Перелік адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, визначається міською радою та має включати адміністративні послуги органів виконавчої влади, перелік яких затверджується Кабінетом Міністрів України. На основі узгоджених рішень із суб'єктами надання адміністративних послуг через ЦНАП також можуть надаватись інші адміністративні послуги.

За рішенням міської ради у ЦНАПі також може здійснюватися:

1.7.1 прийом звітів, декларацій, скарг;

1.7.2 надання консультацій;

1.7.3 прийом та видача документів, не пов'язаних з наданням адміністративних послуг;

1.7.4 укладання договорів і угод представниками суб'єктів господарювання, що посідають монопольне становище на відповідному ринку послуг, які мають соціальне значення для населення (водо-, тепло-, газо-, електро-постачання тощо).

1.9. З метою забезпечення належної доступності надання адміністративних, інших публічних послуг мешканцям Кривого Рогу  утворюються територіальні підрозділи Центру та віддалені місця для роботи адміністраторів, де  забезпечується прийом і видача документів суб’єктам звернень щодо надання адміністративних, інших публічних послуг через взаємодію адміністраторів із суб’єктами надання адміністративних послуг.

1.10. Керівництво та відповідальність за організацію роботи територіальних підрозділів і віддалених місць для роботи адміністраторів покладається на управління з питань надання адміністративних послуг виконкому міської ради.»;

1.2.2  у розділі  3 «Інформаційна й технологічна картки адміністративних  послуг» виключити  пункт  3.4;

1.2.3 у розділі 5 «Прийняття заяви  та інших документів у ЦНАПі»:

1.2.3.1 виключити  в пункті 5.2 фразу «регіональними та місцевими»;

1.2.3.2 викласти пункт 5.3 в такій редакції:

«5.3. Заява на отримання адміністративної послуги  подається в письмовій, усній чи електронній формі. Суб’єкт звернення має право подати вхідний пакет документів  особисто, через уповноваженого представника, надіслати його поштою (рекомендованим листом з описом вкладення). Письмова заява може бути подана суб'єкту надання адміністративної послуги особисто суб’єктом звернення або його представником (законним представником), надіслана поштою, а в разі надання адміністративних послуг у електронній формі – через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровані з ним інформаційні системи державних органів та органів місцевого самоврядування.».

   2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва (Шаповалова К.Г.), координацію роботи – на заступника міського голови  Подоплєлову Н.Л.

Міський голова                                                                     Ю.Вілкул


Проект рішення міської ради - регуляторний акт `Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу` та його територіальних підроздізділів`

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської  ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу»  та його територіальних  підрозділів»