Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ти потрібна мені, мамо!

     Вважається, що до п’яти років діти мислять образами, тобто, свідомі думки в дитячій голівці відсутні. То ж як має сприймати світ малюк двох-трьох років, коли він плаче, а до нього ніхто не підходить, коли хоче їсти, а ніхто не годує… І раптом він розуміє, що він нікому не потрібен, і саме з цього моменту починається відлік його часу – того життя, яким він не мав жити…

     Дітей, які лишились без батьківського піклування, легко впізнати – в їх оченятах холод, біль, страждання, смуток. Часто вони морально понівечені власними батьками, і заліковувати рани, що нанесли найрідніші, у рази складніше, то ж навіть фізично здорові малюки мають затравлений погляд…

     Але усі вони без винятку мають одну спільну мрію – жити в люблячій родині. Найбільше щастя для дитини, яка залишилася без батьківського піклування, якщо вона зможе відчути ніжні материнські руки та надійне батьківське плече.

     Так, «система» стабільна, надійна, в інтернатному закладі і нагодують, і покладуть у чисте ліжко, і забезпечать здобуття освіти, але як же сильно дитина прагне потрапити до родини, у якій буде потрібна саме вона, у якій не зрадять і більше ніколи не покинуть.

Як важко прожити на білому світі

Без маминих рук і тепла

Вже день догорає, а я все благаю,

Щоб ти, моя мила, БУЛА!

     Правду говорять, що щирі дитячі мрії здійснюються. Так і сталося -  днями Анатолій та Світлана змогли прийняти в свою сім’ю маленького Артемку, який по-справжньому бажав мати турботливих батьків та родинний затишок.

     На даний час в службі у справах дітей на обліку перебувають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які потребують влаштування у родину, це: Катя 14 років, Ліза 14 років, Олександр 13 років, Владислав 6 років, Денис 7 років, та дві його сестрички – Кіра 6 років, та Богдана 4 роки, і двійнята Віктор та Софійка 7 років.

     Якщо у Вас виникло бажання прийняти дитину у свою родину, Ви можете звернутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: 64-10-51, 64-50-15 або за адресою: вул. Володимира Великого, 32.