Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено інформаційну зустріч з головами житлово-будівельних кооперативів

     07. 04. 2017 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради проведено інформаційну зустріч з головами житлово-будівельних кооперативів, гаражно-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

     У заході взяли участь представники інспекції з благоустрою виконкому міської ради, відділу житлово-комунального господарства, відділу земельних відносин та будівництва, 58 голів зазначених кооперативів.

     Було розглянуто наступні питання: проведення 08. 04. 2017 суботника до Дня Довкілля, вивезення твердо-побутових відходів, оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку під розміщення ГБК, ЖБК та ОСББ.

     Також, було інформовано про випадки порушення державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою у місті Кривому Розі та адміністративну відповідальність, відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.