Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошено про наміри передати в оренду об’єкти комунальної власності на території Саксаганського району

     Управлінням комунальної власності міста виконкому міської ради 03.03.2017 оголошено про наміри передати в оренду об’єкти комунальної власності міста щодо яких надійшли заяви, у тому числі розміщеного на території Саксаганського району:

№ з/п

Балансо-утримувач

Дані про об’єкти, щодо яких надійшли заяви про оренду

Найменування

Місцезнаходження

Загальна площа, м2 

Мета використання

1

УКВМ

Нежитлове приміщення, вбудоване у 1 поверх житлового будинку

вул.Тесленка,21, прим.65

73,2

під розміщення офісу

     Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються Центром надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» протягом 10-ти робочих днів після опублікування оголошення в міській комунальній газеті «Червоний гірник».

     У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди, орендодавцем буде оголошено конкурс на право його оренди відповідно до абз. 3 частини 4 ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та рішення міської ради від 23.11.2011 № 726 «Про затвердження Положення про порядок оформлення оренди об’єктів комунальної власності міста».

     Довідки можна отримати в управлінні комунальної власності міста виконкому міської ради  (пл.Молодіжна,1, кімн.361, 360, тел. 74-49-29, 74-43-97).

За матеріалами сайту: http://kr.gov.ua/