Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічне диско!

       Новорічні свята одні з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають всі, особливо діти. Адже на Новий рік трапляються справжні дива і здійснюються бажання.

       9 січня здійснилося бажання неповнолітніх Саксаганців із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування категорії 14-16 років, в Арт-клубі «Шелтер», для них справжнім подарунком стало «Новорічне диско».

       Всі присутні були приємно здивовані, адже потрапили в справжню казку. Із великим захопленням діти зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, які запрошували учасників свята разом з ними брати участь у захоплюючих конкурсах та розвагах, отримувати призи та подарунки.

       Організатори заходу служба у справах дітей та відділ освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради планують і надалі проводити такі заходи саме для такої категорії дітей.

       «Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, а Різдв’яна зоря запалить у наших серцях вогонь віри, любові, надії та оптимізму» - побажала 15-річна учасниця свята - вихованка дитячого будинку сімейного типу.