Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проводяться роботи з розчищення та посипки доріг

       У зв’язку з несприятливими погодними умовами (снігопади, ожеледиця), підприємствами, організаціями, установами, суб’єктами господарювання, мешканцями району проводяться роботи з розчищення та посипки доріг, тротуарів, пішохідних доріжок та прилеглих територій.

       Утримання доріг міста фінансується з міського бюджету. ТОВ «Весташляхбуд» на підставі договору з управлінням благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради у межах фінансування здійснює розчищення снігу і посипання центральних доріг та з’їзди з них. Снігоприбиральна техніка ТОВ «Весташляхбуд» працює цілодобово. Її кількість коливається щоденно від 5 до 8 одиниць (МДК, бобкет, навантажувач, грейдер), використовується в середньому близько 40 т протиожеледної суміші.

       ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» проводяться роботи з розчистки територій біля житлових будинків. До виконання зазначених робіт залучається 5 тракторів та 200 двірників.

       Відповідно до рішення виконкому Саксаганської районної у місті ради від 21. 09. 2016 № 388 «Про заходи із забезпечення безперебійного руху міського пасажирського та автомобільного транспорту в зимовий період 2016 – 2017 років» вулиці та дороги району за попередньою домовленістю закріплено за підприємствами. Тож, КП «Швидкісний трамвай», структурний підрозділ ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча» гірничо-збагачувальний комплекс «Укрмеханобр», ТОВ «Екоспецтранс» не залишились осторонь потреб району і долучилися до прибирання снігу.