Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Саксаганському районі відбулося навчання депутатів районної у місті ради

12 жовтня у виконкомі районної у місті ради за участі управлінь з питань надання адміністративних послуг, реєстрації, праці та соціального захисту населення відбулося навчання депутатів місцевої ради на тему: «Реформа адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування міста Кривого Рогу». Про нові напрямки у діяльності Центру адміністративних послуг «Віза», спрощення умов щодо отримання біометричних паспортів та ID-карток та про послуги, що надаються «одним пакетом», перед присутніми з доповіддю виступила Романовська Н. І., начальник управління з питань надання адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради. Доповідь супроводжувалася змістовною інтерактивною презентацією.

Участь у навчанні також взяли Заклецька Т. Р., начальник управління з питання реєстрації та Калугіна О. Я., в. о. начальника управління праці та соціального захисту населення виконкому Криворізької міської ради. Вони презентували присутнім збірники з відповідями на питання щодо процедур  реєстрації та прописки в м. Кривому Розі, а також «Путівник соціальних послуг Центру» для мешканців міста з урахуванням життєвих ситуацій» та нове видання збірнику «Ваш Центр адміністративних послуг».

У ході зустрічі було надано детальні роз’яснення з актуальних питань, а кожен учасник заходу отримав комплект збірників. Всього у навчанні взяли участь 27 депутатів районної у місті ради.