Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з воркауту та стрітболу в рамках літньої спартакіади «Юність»

Традиційно естафету літньої спартакіади «Юність-2018» в Саксаганському районі серед збірних юнацьких і дівочих дитячих команд закладів відпочинку з денним перебуванням продовжують районні змагання з воркауту та стрітболу у віковій категорії 6-8 класів. Так, 08 червня 2018 року, одночасно, на спортивних майданчиках для гри у стрітбол та воркауту у сквері «Юність» (вул. Покровська, 33) взяли участь 200 спортсменів з 12 закладів освіти (КЗШ №№ 21, 41, 43, 51, 68, 72, 119, 122, 124, КСШ № № 74. 118, КГ № 91).

В змаганнях з воркауту за звання залізних чоловіків та леді боролися 60 учасників з 10 команд (КЗШ №№ 21, 41, 43, 51, 68, 72, 122, 124, КСШ № 74, КГ № 91), для проведення яких до суддівського складу було запрошено команду Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» під керівництвом Кацка Владислава Дмитровича, яка перед початком спортивного заходу провела для учасників майстер-клас.

Змагання мали статус особисто-командного характеру, як окремо так і разом серед юнаків і дівчат. Згідно з положенням у змаганнях кожну команду представляли шість спортсменів по три юнаки та три дівчини, для яких було запропоновано програму з двох дисциплін. Для хлопців: підтягування на перекладині та віджимання на паралельних брусах; для дівчат: горизонтальна планка на ліктях на витривалість (хв.) та вправа «стілець» в положенні в полу присядки на витривалість (хв.).

За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце вибороли вихованці пришкільного табору КЗШ № 21 (тренер Буйна Л. Ю.), друге місце дісталося дружній команді КЗШ № 124 (тренер Борбулевич Т. Д.), третє місце посіла збірна команда КЗШ № 43 (тренер Соболевська Д. В.). в особистій першості залізними леді серед дівчат стали: у вправі «стілець» в положенні в полу присядки Гречуха Мілена (КГ № 91), у вправі горизонтальна планка на ліктях Молчанова Ірина (КЗШ № 43); залізними чоловіками серед юнаків стали: у вправі підтягування на перекладині Черниш Владислав (КЗШ № 122 – 18 разів), у вправі віджимання на паралельних брусах Шпіндер Владислав (КЗШ № 124 – 36 разів).

У змаганнях зі стрітболу серед юнаків взяли участь 32 спортсмени з 8 команд (КЗШ № № 21(1), 21 (2), 41, 43, 68, 124, КГ № 91, КСШ № 118). Згідно з положенням команди грали за олімпійською системою на вибування.

Перше місце здобула збірна команда юних спортсменів КЗШ № 21(1) (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце посіла дуже перспективна команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє місце виборола збірна команда КЗШ № 43 (тренер Соболевська Д. В.).

Команди-призери та переможці районних змагань з воркауту та стрітболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Від депутатів районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» всі учасники районних змагань та вболівальники отримали солодощі у вигляді морозива.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань команді Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» в особі керівника Кацка Владислава Дмитровича, депутатам районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок» та адміністрації КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» КМР в особі головного лікаря Логінової Анжеліки Анатоліївни.