Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкуємо професійне свято – День працівника легкої промисловості!

Розвиток легкої промисловості в Саксаганському районі характеризується стабільною інвестиційною підтримкою зі сторони європейських партнерів, а саме в такі об’єкти бізнесу як: товариство з обмеженою відповідальністю «Полстар» та дочірнє підприємство «Фрештекс-Україна».

На сьогодні українсько-австрійська швейна фабрика ТОВ «Полстар» - велике, динамічно розвинене підприємство, яке є одним із лідерів виробників одягу в Європи та найпотужніших швейних виробництв в Україні. Основна продукція підприємства - це сучасні моделі та фасони чоловічих та жіночих брюк з різних тканин, у тому числі з джинсу. Серед світових замовників продукції ТОВ «Полстар» брендові компанії «П’єр Карден», «Піонер», «Тоні Дрес», «Гарі Вебер» та багато інших. Безперечно, до одних із переваг продукції підприємства відносять якісну тканина для одягу, яка надходить у вигляді давальницької сировини з Польщі, Молдови, Бангладеш та інших країн, а також сучасну технологію виробництва на передовому європейському обладнанні.

ДП «Фрештекс-Україна» - перша унікальна компанія в Україні, яка пропонує повний спектр послуг з обробки текстильних виробів за німецькою технологією концерну «Freshtex Worldwide». Високотехнологічне обладнання та застосування найсучасніших препаратів для обробки текстилю на підприємстві забезпечують якісне фарбування, пом'якшення, створення потертостей або інші спецефекти для виробів.

Обираючи цільовий сегмент споживачів вітчизняного ринку, на території Саксаганського району розміщено потужності такого підприємства як товариства з додатковою відповідальністю «Криворізька швейна фабрика «Старт», яке завжди для своїх замовників гарантує якість виробленої продукції в повній мірі.

Разом з тим, основною конкурентною перевагою як на міжнародних ринках, так і на внутрішньому вітчизняному ринку для підприємств є передусім відповідальна та кропітка робота висококваліфікованих працівників під час виробничих процесів.

11 червня цього року трудові колективи зазначених підприємств святкуватимуть професійне свято – День працівника легкої промисловості.

Апарат виконкому районної у місті ради вітає керівників підприємств – Томаша Міка, Аранович Карину Павлівну та Щокіна Олександра Сергійовича, працівників зазначених підприємств та ветеранів, професії яких пов’язані з легкою промисловістю та текстильним виробництвом, з професійним святом! Бажаємо вам, дорогі трудівники, міцного здоров’я, нових трудових здобутків, процвітання, успіхів у праці, щастя, благополуччя, злагоди та миру у кожній родині!