Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нічиї діти?!

Початок тижня вразив надзвичайною подією, оскільки незнайома жінка повідомила про двоє покинутих матір’ю дітей на території Саксаганського району.

Відразу працівники служби у справах дітей спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції вийшли за вказаною адресою, де виявили двох малолітніх дітей у віці вісім місяців та 2 роки сім місяців, які залишилися без батьківського піклування, оскільки їх мати, мешканка Металургійного району м. Кривого Рогу, покинула їх на сторонню жінку, позбавлену у відношенні власної дитини батьківських прав, та зникла.

На даний час особу горе-матері встановлено, вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за ст. 184 кодексу України про адміністративні правопорушення, малолітніх дітей доправлено до закладу охорони здоров’я для обстеження та лікування. Подальшу долю хлопців вирішують фахівці за місцем їх проживання. Тож, діти були врятовані! Чужих дітей не буває!

Служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради звертається з проханням не бути байдужими та у випадку якщо поруч з Вами мешкає сім’я, яка потребує захисту дітей, звертайтеся за адресою:

вул. Володимира Великого, 32,

каб 110, 111, тел. 94-82-08

служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради.