Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічний зимограй для Саксаганців!

Зима - це чарівна пора. Це час казок, чудес, любові, тепла, нових очікувань і свят. Незважаючи на сумну і плаксиву погоду в цьому році, новорічний настрій все ж вдалося пробудити та втілити його у свято.

Протягом зимових канікул у районному ялинковому містечку біля виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), урочисте відкриття якого відбулося 22. 12. 2018 о 13.00, для відвідувачів були проведені святкові конкурсно-розважальні програми.

Заходи, які організовували та проводили представники закладів освіти, культури району, були насичені, різноманітні та яскраві. Діти та усі охочі мали можливість потанцювати та заспівати, відгадати загадки та розповісти вірші, позмагатися та одержати солодкі подарунки.

Веселі ігрові програми у ялинковому містечку не залишили осторонь навіть перехожих. Творчі поздоровлення, приємні подарунки, гра казкових героїв, привітання від Діда Мороза і Снігуроньки охопили не тільки маленьких мешканців, а й дорослих.

Учасники заходу, сповнені незабутніх вражень, із задоволенням брали участь в усіх запропонованих веселощах.

Гамірливо, піднесено, радісно пройшли зимові свята у нашому Саксаганському районі. Маємо надію, що чудовий настрій, незгасимий вогник доброти, творчості та натхнення запалає у серцях наших дітей на весь наступний рік, адже ми, дорослі, робимо усе можливе щоб цей вогник засяяв у серці кожного з нас.

             

З Новим роком! Добра вашим родинам! Миру нашій Україні!