Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяний турнір з баскетболу на Кубок Саксаганського району серед школярів

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей в зимовий канікулярний період шляхом популяризації та розвитку юнацького баскетболу в районі, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовки для подальшої участі в міських і обласних змаганнях, з 05 по 06 січня 2015 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10»  (вул. Бикова, 4) відбувся традиційний районний Різдвяний турнір з баскетболу  на Кубок Саксаганського району серед юнаків шкільного віку (7-9 класів), в якому цього року взяли участь 132 спортсмени з 11 команд району (КЗШ  №  № 14, 21, 31, 41, 43, 119, 124,  КНВК  №  35, КПНЛ,  КГ №  91, КСШ № 118).

   Змагання відбулися за олімпійською системою на вибування. З перших ігор було видно, що ніхто не хотів поступатися один одному. Весь час на майданчику трималась запекла боротьба.

   Перемогу святкувала команда юних баскетболістів КЗШ № 21 (тренер Токарчук  Ю. Т.),  друге  місце   здобула   дуже   перспективна   команда  КНВК № 35  (тренер  Демченко  А. А.),  третє  місце  виборола  вольова команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), четвертою стала команда КЗШ № 41 (тренер Катков В. І.).

   Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Депутати Саксаганської районної у місті ради Криворотній Ігор Іванович, Ходькін Володимир Олександрович та Яцковський Олександр Олексійович привітали учасників традиційного районного Різдвяного турніру з Новорічними й Різдвяними святами та подарували всім призерам призи та солодкі подарунки. «Солодким» спонсором цьогорічних змагань з баскетболу для команд став ПП «Діалог Оптіма» (директор Рябчуненко Ю. С.).

   Турнір було проведено з метою виявлення кращих спортсменів для формування юнацької збірної команди Саксаганського району, яка в лютому 2015 року прийме участь у традиційних міських змаганнях з баскетболу на Кубок народного депутата України 3-х скликань Гурова В. М.