Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності району!

Нагадуємо, що відповідно до Правил благоустрою у місті Кривому Розі, затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038, суб'єкти господарювання на земельних ділянках, наданих їм на праві власності чи в користування, закріплених територіях до об’єктів бізнесу зобов’язані, у зимовий період, здійснювати снігоочищення, видалення снігу, ліквідацію ожеледі.

Звертаємо увагу, що відповідно до п. 3.6.3.14  названих Правил суб'єкти господарювання зобов’язані прибирати та утримувати територію від межі відведеної земельної ділянки до проїжджої частини вулиці, а у випадках, коли відведена земельна ділянка не межує з проїжджою частиною вулиці або відстань до проїжджої частини вулиці значна, на відстані 15 м від межі відведеної земельної ділянки (протягом року).

Нагадуємо Вам, що за недотримання вимог Правил благоустрою у м. Кривому Розі передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» у вигляді накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Враховуючи вищевикладене, з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, рекомендуємо дотримуватись вказаних Правил та своєчасно реагувати на зміну погодних умов!