Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

`Громадський бюджет - 2018` - `Ініціюй, перемагай, реалізовуй!`

Восьмого грудня в залі засідань виконкому відбулось урочисте засідання ради з проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2018 році, на якому 47 авторів-переможців конкурсу проектів «Громадський бюджет - 2018» отримали відповідні сертифікати.

Серед них - переможці великих, середніх та малих за обсягом фінансування проектів. Від 1,5 тисячі гривень до 100 тисяч.

Тематика проектів конкурсу «Громадський бюджет – 2018» різноманітна, має соціально значуще спрямування.

З допомогою ініціативних Саксаганців які турбуються питаннями здоров'я, соціальної активності, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, упровадження енергоефетивних заходів, підтримки традиційних і пам'ятних спортивних змагань, розвитку інфраструктури міста. Саксаганський район отримав дванадцять грошових сертифікатів.

Практика реалізації громадських ініціатив у Кривому Розі підтверджує стовідсоткове й ефективне впровадження. А відтак довіра до конкусу щороку зростає, як і активність його учасників.

Втілювати у життя визнані кращими проекти розпочнуть вже з наступного року.

Окрім того, переможцям конкурсів репостів та дописів на сторінці «Громадський бюджет – Кривий Ріг» у мережі Facebook було вручено сувеніри із зображенням БРЕНДУ міста.

ВІТАЄМО УСІХ ПЕРЕМОЖЦІВ конкурсу, який проходить гаслом «Ініціюй, перемагай, реалізовуй!»