Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці!

Доводимо до Вашого відома, що головою ЖБК «Рассвет-32» та ЖБК «Восток-12»  не виконані вимоги Закону України від 10.12.2015 № 888-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг», а саме не передані картотеки з питань реєстрації фізичних осіб до органу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Відповідно до чинного законодавства єдиним органом з видачі довідок про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання особи є органи реєстрації.

Звертаємо Вашу увагу, що на сьогоднішній день відділ реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради не має можливості видавати довідки про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання мешканців Вашого будинку, через відсутність інформації.

Для отримання більш детальної інформації Ви можете звернутися за тел. 405-75-22 або до виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 112)