Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спартакіада «Юність-2014» до Всеукраїнського Олімпійського Дня

   З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, та з нагоди Всеукраїнського Олімпійського Дня бігу, 01  липня 2014 року о 10.30 на спортивних майданчиках закладів освіти (КНВК № 35 – вул. Співдружності, 84а та КЗШ № 41- вул. Співдружності, 44а), традиційним спортивно-масовим заходом «Літній марафон» відбулося закриття районної між табірної спартакіади «Юність-2014».

   В спортивному заході взяли участь 564 учасника з семи команд дитячих закладів освіти з денним перебуванням (КЗШ №№ 41, 72, КСШ № 74, КГ № 91, КНВК № 35, ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 10) та ДНЗ № 303 і ДНЗ № 14. Захід розпочався святковим парадом учасників спартакіади та показовими виступами господарів майданчику -  «бронзових» призерів районних змагань з черлідінгу серед пришкільних таборів та відділення художньої гімнастики ДЮСШ № 10. Учасники спартакіади змагалися у п’яти  видах спорту: змаганнях з шашок, настільного тенісу, з міні-футболу, змаганнях з воркауту, легкоатлетичному пробігу, а також у конкурсі «кращих вболівальників».

   В легкоатлетичному пробігу взяли участь 520 чоловік, серед яких: діти дошкільного віку, школярі 7-14 і 15-17 років, студентська молодь та спортивні аматори.

   Допомогу в обслуговуванні  суддівства змагань з воркауту надала міська громадська організація «Сінергія» (керівник Ольфіренко Р. С.).

   Підвівши підсумки проведених змагань, перше загальнокомандне місце вибороли вихованці пришкільного табору ДЮСШ № 8, друге місце дісталося дружній команді КГ № 91, третє місце посіла збірна команда КЗШ № 41. Команди-призери та переможці в особистому заліку районного спортивного заходу були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

   Від благодійного фонду Сергія Смєлого всі команди-учасниці спартакіади отримали спортивний інвентар.

   ПП «Украинский продукт» пригостив усіх дітлахів морозивом.

   Діти – це наше майбутнє! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!