Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні районні заходи до Дня Конституції та Дня молоді

   З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 29 червня 2014 року з 9.00 під час святкування в Саксаганському районі  Дня Конституції України та Дня молоді, на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10»  (вул. Бикова, 2) та у сквері імені Артема (вул. Бикова, 4) відбулися районні спортивно-масові заходи та змагання, серед яких: турнір з міні-футболу серед молодіжних збірних команд підприємств, установ, організацій та закладів (40 чоловік); змаганнях для всіх бажаючих помірятися силою з жиму лежачи та влучністю з дартсу, а також спритності у розвазі на здобуття призів з чобіт, здолавши шестиметровий стовп (120 чол.).  

   В турнірі з міні-футболу взяли участь чотири збірні команди: «Піонер», «Ашан», ЦСДЮМ «Олімп» та «АТБ маркет», які грали між собою за круговою системою. Перемогу в змаганнях святкувала команда-новачок  «АТБ маркет», друге місце дісталося команді гіпермаркету «Ашан», третє місце посіли новачки турніру - команда «Піонер», четверте залишили за собою «Олімпійці».

   Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами та кубками. Від спонсорів турніру всі учасники отримали подарунки.

   За участь у змаганнях з жиму лежачи, дартсу та здобутті призів з чобіт, здолавши шестиметровий стовп, переможці, призери, та навіть, учасники  отримали кубки, грамоти та подарунки.

   Молодь – це наша зміна! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!