Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриті районні змагання з віджимання «В пам'ять про діда відіжмусь за Перемогу»

9 травня 2018 року з нагоди 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам’яті та примирення в Саксаганському районі міста Кривого Рогу, паралельно з ювілейним 25-м традиційним відкритим легкоатлетичним пробігом на автомобільній дорозі по вулиці Володимира Великого відбулися районні змагання з віджимання «В пам’ять про діда відіжмусь за Перемогу» серед учнівської молоді (незалежно від віку) та дорослого населення, в яких взяли участь 52 чоловіка.

Згідно з положенням, змагання проходили на визначення кращого результату в особистому заліку окремо серед юнаків і дівчат в двох вікових категоріях – діти та молодь. Юнаки змагалися в віджиманні від полу, дівчата – від гімнастичної лавки. У разі однакової кількості віджимань у двох або більше учасників спортивного заходу, між ними проводилася особиста першість.

В категорії діти серед хлопчиків перше місце з загальним результатом 304 віджимання виборов Губенко Костянтин (2009 р. н.), друге місце з результатом 120 віджимань посів Ліхачов Руслан (2007 р. н.), третє місце з результатом 107 віджимань залишив за собою Ліхачов Михайло (2010 р. н.). Серед дівчаток в категорії діти перше місце з загальним результатом 101 віджимання виборола Сичова Анастасія (2010 р. н.), друге місце з результатом 23 віджимання посіла Черних Віолета (2010 р. н.), третє місце з результатом 20 віджимань залишила за собою Сімчич Ніна (2010 р. н.).

В віковій категорії молодь серед юнаків перше місце з загальним результатом 118 віджимань виборов Будніков Ілля (2001 р. н.), друге місце з результатом 111 віджимань посів Кацко Владислав (1997 р. н.), третє місце з результатом 74 віджимання залишив за собою Ланоушенко Євген (1999 р. н.). Серед жінок в категорії молодь перше місце з результатом 45 віджимань виборола Григоржевська Катерина (1996 р. н.), друге місце з результатом 44 віджимання посіла Плосконос Ірина (1983 р. н.), третє місце з результатом 32 віджимання здобула Гарус Олена (2003 р. н.).

Переможці та призери особистої першості в двох вікових категоріях були нагороджені грамотами та медалями, від спонсора спортивного заходу ФОП Павлова Павла всі учасники, переможці та призери змагань отримали солодкі подарунки.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні відкритих районних змагань з віджимання керівнику фізичного виховання Криворізького професійного гірничо-металургійного ліцею Мараховському Юрію Петровичу та підприємцю Павлову Павлу.

Тож, всіх зі святом! Миру, добра та злагоди!