Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Традиційний турнір з міні-футболу на «Кубок перемоги»

9 травня 2018 року з нагоди 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дню пам’яті та примирення на спортивному майданчику зі штучним покриттям тренувальної бази ФК «Гірник» (вул. Світлогорська, 1в) відбувся традиційний турнір з міні-футболу на «Кубок Перемоги» серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2010 років народження, в якому взяли участь чотири команди: ФК «Гірник», ЦСДЮМ «Олімп» -1, ЦДЮТ «Сонях», ЦСДЮМ «Олімп» -2.  

Згідно з положенням команди грали між собою по круговій системі, де переможця визначали за кількістю набраних очок. Перше місце, не програвши жодного матчу, з результатом 9 очок здобула команда ЦДЮТ «Сонях» (тренер Толбас В. О.), друге місце з результатом 6 очок посіла команда 2007 р. н. ЦСДЮМ «Олімп» (тренер Маринич В. Г.), третє місце з результатом 3 очки дісталося команді ФК «Гірник» (тренер Маслов М. А.).

Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями, грамотами та солодощами. Всі учасники змагань від «Кондитерського Дому «Бон-Асорті» ФОП Бондаренко Н. О. отримали солодощі у вигляді тортів.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні традиційного районного турніру з міні-футболу на «Кубок Перемоги» серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2010 років народження спонсорам-меценатам, приділившим особливу увагу розвитку футболу серед підростаючого покоління: адміністрації тренувальної бази ФК «Гірник» в особі Колоса Володимира Вікторовича та кондитерському дому «БонАсорті» в особі директора Бондаренко Наталії Олександрівни.

Поздоровляємо всіх зі святом! Пам’ятаємо минуле, збережемо майбутнє!