Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спільна нарада керівників закладів освіти та батьківської громадськості Саксаганського району

4 травня 2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 122 за ініціативи голови Саксаганського районної у місті ради Валерія Вікторовича Беззубченка проведено спільну нараду керівників закладів освіти та батьківської громадськості. Такий формат наради є актуальним сьогодні, в час коли відбуваються процеси децентралізації, коли набув чинності новий закон України «Про освіту», коли суспільство має багато очікувань та нових вимог щодо позитивних змін в освіті. 

На нараді заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. відмітила, що роботу закладів освіти сьогодні неможливо уявити без активного діалогу з батьківською громадськістю, що системна взаємодія органів місцевого самоврядування, закладів освіти, батьківської громадськості дозволить своєчасно вирішувати освітянські проблеми, конструктивний діалог дозволить уникнути конфліктних ситуацій, які виникають в більшості випадків від нерозуміння або непоінформованості.

Про оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2018 року доповів начальник відділу освіти виконкому районної у місті ради Іванов А. С. Про порядок прийому у перші класи у 2018-2019 навчальному році інформувала заступник начальника відділу освіти виконкому районної у місті ради Михайлова Л. І. Про основні засади Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» розповіла завідуюча відділом у справах сім’ї і молоді виконкому районної у місті ради Волинкіна С.М. Наприкінці виступів відбувся діалог з батьківською громадою, присутні мали можливість отримати відповіді на питання, що їх цікавили.

Виконком районної у місті ради висловлює щиру подяку батьківській громадськості за участь у нараді, конструктивний діалог та активну громадську позицію.