Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

05 червня 2017 року з нагоди Всесвітнього дня навколишнього природного середовища відбудеться урочистий прийом голови районної у місті ради

Щорічно 06 червня за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН відзначається Всесвітній день навколишнього природного середовища, метою якого є популяризація гармонійної взаємодії людини та природи в сучасних умовах, збереження та відтворення природних ресурсів.

На сьогодні екологічні питання міста Кривого Рогу та безпосередньо Саксаганського району визначаються високим рівнем актуальності та формують загальне уявлення про стан благополуччя його мешканців. Концентрація виробничих потужностей у Саксаганському районі зумовлює загрозу забруднення довкілля відходами виробництва. Разом з тим, екологічні служби підприємств постійно тримають руку на пульсі в напрямку скорочення техногенного навантаження на довкілля та раціонального використання природних ресурсів. У свою чергу, толерантне ставлення до навколишнього середовища формується через високу екологічну культуру мешканців. Масштабна підтримка екологічних ініціатив у сфері благоустрою, таких як «чистий четвер», «Саксаганська толока», масштабні акції з висаджування дерев, дозоляють сформувати «зелений» імідж Саксаганського району та міста в цілому.

З нагоди Всесвітнього дня навколишнього природного середовища 5 червня у виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбудеться урочистий прийом голови районної у місті ради, на якому буде відзначено кращих представників територіальної громади за їх особистий внесок у збереження навколишнього природного середовища.

Відзначення Всесвітнього дня навколишнього природного середовища – це привід оцінити отримані екологічні ефекти, визначитись з подальшими перспективами в галузі збереження довкілля.