Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щаслива дитина – це найвища нагорода

Літо — неймовірно строката, щедра та насичена пора року. Літо – це справжнє диво, яке схоже на яскраву, надзвичайно барвисту книгу, в якій завжди є місце цікавим несподіванкам і приємним сюрпризам. Адже кожен день літнього календаря – це радість, відпочинок та свято. І саме таке свято, напередодні Дня захисту дітей, влаштували студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму для вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Криворізької міської ради.

30 травня 2018 року, у рамках благодійного проекту «Милосердя» студентський парламент та команда казкових героїв (студенти груп ХТ-16-2 та ГС-16-1) завітали до своїх давніх друзів, з якими їх пов’язує багаторічна співпраця. На дітей чекала насичена розважальна програма та численні спортивні естафети, де вони могли продемонструвати свою спритність та швидкість.   Найменші вихованці у супроводі чарівної феї із задоволенням та натхненням малювали на асфальті сонце, хмаринки, квіти та брали участь у запальному танцювальному марафоні під керівництвом учасниць студентського молодіжного театру «Меркурій».

Гарною традицією вже стали солодкі сюрпризи та цікаві подарунки, зібрані зусиллями небайдужих студентів та педагогів навчального закладу. Найвищою нагородою для всіх учасників заходу стали щирі дитячі усмішки, позитивні емоції та яскраві враження, адже дарувати частинку своєї душі - це просто і легко. Подорож до безтурботної Країни Дитинства закінчилась, але у серці кожного вона залишила теплоту та приємні спогади. То ж, хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх. Адже, щаслива дитина – це найвища нагорода для будь-якого дорослого!