Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ТОВ «МЕТІНВЕСТ – КРМЗ» з турботою про дітлахів

Напередодні Дня захисту дітей - 31 травня дитяче свято створювали на ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ»: на підприємстві пройшов конкурс дитячого малюнку «Назустріч літу!», який об’єднав дітей працівників заводу за реалізацією творчих ініціатив. Близько 60 талановитих дітей втілювали на папері свої літні емоції та позитивні очікування напередодні свята дитинства, в результаті чого на розсуд конкурсної комісії було представлено аж 88 (!) унікальних малюнків!

Керівництво ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ», а саме: в. о. генерального директора Левченко Олександр Валерійович, та голова профспілкового комітету підприємства Фергало Василь Петрович у свою чергу порадували усіх конкурсантів приємними подарунками та сюрпризами, а переможці конкурсу дитячого малюнку отримали від організаторів свята додатково білети до цирку.

В завершення свята усім присутнім подарували яскраві враження колектив будинку культури «Центральний» ТОВ «Соціальні ініціативи Криворіжжя» з казковою розважальною програмою.

За матеріалами з соціальних мереж.