Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці району!

Ви можете скористатись послугами Мобільного офісу.

До фахівців Мобільного офісу можна звернутись з соціальних питань, а саме: призначення державних соціальних допомог, оформлення пільг з оплати житлово-комунальних послуг та звернутись з питання відшкодування часткової компенсації у зв'язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги (500 грн.).

Також, Ви можете отримати консультації з питань отримання паспорта або внесення змін до нього, консультації щодо оформлення закордонних паспортів та документів на прописку/виписку.

Батьки без черг та затримок мають можливість надати документи для отримання свідоцтва про народження дитини, посвідчення багатодітної родини, отримати довідку про реєстрацію дітей та одночасно зареєструвати їх в дошкільні навчальні заклади.

При втраті близької людини можна звернутись для отримання довідки про зняття з реєстрації місця проживання померлої особи, зняття з обліку та припинення нарахування державних соціальних допомог, та надати документи на отримання допомоги на поховання.

Фахівці Мобільного офісу нададуть кваліфіковану консультацію та оформлять послугу з питань реєстрації бізнесу, оформлення нерухомості, вирішення земельних та інших питань.

З повним переліком послуг можна ознайомитись на офіційному сайті Криворізької міської ради за посиланням http://kr.gov.ua/ua/st/pg/171109753950986_s/

 

Телефон для довідок: 405-73-40