Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Масляна 2017 – сонячне свято зими!

     Добрі традиції гостинного Саксаганського району як і завжди передбачають відзначення сонячного та веселого свята Масляної. Для всіх мешканців та гостей району 25 лютого широко відкриються ворота парку Саксаганського.

     Вперше районний захід відбудеться за фінансової підтримки та активної участі керівництва публічного акціонерного товариства «АрселорМіттал Кривий Ріг» – найбільшого підприємства гірничо-металургійного комплексу України, унікального за своїми масштабами та можливостями. Діяльність цього підприємства є неоціненною для багатьох аспектів життя територіальної громади Кривого Рогу. Комплексна розбудова всього нашого міста відбувається багато в чому завдяки існуючій Програмі соціального партнерства з металургійним гігантом, яким по праву є ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

     Не пропустіть найграндіозніше свято зими – Масляні гуляння у парку Саксаганському! Візьміть участь у різноманітних конкурсах та отримайте цінні подарунки від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». На вас також чекатимуть захоплюючі ігри, цікаві забави та чисельні спортивні змагання. Слід також зауважити, що під час районного заходу відбудеться благодійний аукціон від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Зібрані від аукціону кошти будуть спрямовані на допомогу в лікуванні онкохворих дітей у м. Кривий Ріг.

     Тож обов’язково приходьте до парку Саксаганського, щоб відчути дух справжнього народного свята, зануритися у його феєричну атмосферу і звичайно ж від душі поласувати смачними млинцями.